4/5 pers. Stacaravan De Bongerd

Tuitjenhorn (Noord-Holland)
Prijzen & boeken

Prachtige stacaravan op 5* camping

Op 5* camping De Bongerd in Tuitjenhorn (Noord-Holland) is het mogelijk onze stacaravan te huren, welke geschikt is voor 4 tot 5 personen. Deze is voorzien van alle gemakken om u een fijne vakantie te bezorgen. De caravan beschikt over een ouderslaapkamer met een heerlijk 2-persoonsbed en een kinderkamer met stapelbed.

Deze bedden maken wij alvast op, zodat de vakantie direct kan beginnen. In de woonkamer staat een comfortabele bedbank, geschikt voor 1 persoon. In de badkamer bevinden zich het toilet en een ruime douche.

Tekst over activiteiten en omgeving?

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

“Wat een fantastische camping. Onze kids vermaken zich uitstekend in het zwembad en ook het animatieteam vinden ze fantastisch.”

Frank Huigen

Gezin met 3 jonge kinderen

“Wat hebben we genoten! De stacaravan is fijn en ook de ligging op het park is perfect. Er is genoeg te doen voor jong en oud.”

Maaike de Groot

2 kids